Kävely 100 km 24 tuntia


100 km kävely 24.8.2019 kello 10:00

Salossa järjestetään Andi-Maratonin yhteydessä 100 km kävely 24.8.2019. Kävelyyn on käytettävissä aikaa enintään 24 tuntia. Lähtö- ja maalialue on Pormestarinkadun läheisyydessä Salon uimahallin ja Salo-hallin pysäköintialueella. Paikka selviää tarkemmin Kartta-sivulta. Tervetuloa!

Osallistumismaksu 50 euroa maksetaan joko tapahtumapaikalla tai etukäteen tilille:

FI4643270010163929 (Andi-Maraton)

Osallistumismaksu kannattaa maksaa vasta sitten kun ilmoittautuneita on vähintään kymmenen (10). Jos osallistujia on vähemmän kuin 10, tapahtumaa ei järjestetä.

Osallistumismaksuun sisältyy:

 1. Huoltopiste, jossa on:
  • WC
  • maraton-juoksutapahtuman ajan samat juoma- ja muut tarjoilut kuin maratoonareille
  • illalla ja yöllä on tarjolla vettä
  • ajanottokello maalialueella
 2. Kartta, johon on merkitty kävelyreitti
 3. Puhelinpäivystys, jos tarvitaan apua
 4. Diplomi, jonka voi itse tulostaa

Huoltopiste ohitetaan alussa noin kahden kilometrin välein pari kertaa ja loppumatkasta noin kuuden kilometrin välein. Pokaaleja tai mitaleja ei tässä tapahtumassa jaeta, mutta Tulokset-sivulta voi tulostaa diplomin. Jos osallistujia ei ole tarpeeksi esimerkiksi huonosta säästä johtuen, saattaa tapahtuma peruuntua. Tällöin osallistumismaksut palautetaan tai osallistumismaksu siirretään seuraavan vuoden kävelytapahtuman osallistumismaksuksi.

Riskit ja vastuut

Jokaisen osallistujan tulee ymmärtää, mitä riskejä hän ottaa terveytensä kannalta, jos osallistuu 100 km kävelyyn. Kannattaa harkita, olisiko hyvä ottaa jokin vakuutus vai kantaa itse koko riski. Tapahtuman järjestäjällä ei ole vakuutusta, joka vastaisi osallistujien vahinkoja tai tapaturmia. Kilpailun järjestäjä vastaa siitä, että kaikki sujuu reitillä teknisesti moitteettomasti ja huoltopiste ja muut edellä kuvatut järjestelyt toimivat.

Reitti

Reitti on kokonaan kevyen liikenteen väylillä ja reitillä on opasteet. Kävelytapahtuma järjestetään samaan aikaan ja samassa paikassa kuin Andi-Maraton. 100 km kävelyn lähtöpaikka on sama kuin 1/8-maratonin lähtöpaikka. Ensin kävellään 1/8-maraton ja sen jälkeen kävellään 15 kierrosta pitkää lenkkiä. Karttaan on merkitty lyhyt lenkki ja pitkä lenkki. Lyhyen lenkin pituus on 2083,5 metriä ja pitkän lenkin 6315,1 metriä. Maraton-juoksujen ja 100 km kävelyn matkojen pituudet muodostuvat seuraavasti:

Reitti on virallisesti mitattu 19.2.2017.

Ohjeita

Lähtöpaikka on merkitty karttaan. Paikka on samassa kohdassa kuin 1/8 -maratonin lähtöpaikka. Ensin kävellään parkkipaikan ympäri kaksi kierrosta, jonka jälkeen lähdetään ensimmäiselle lyhyelle lenkille.

Toiselle lyhyelle lenkille lähdettäessä tehdään ensimmäinen leimaus viivakoodinlukijalla. Tällöin on kävelty 3,090 km.

Toisen lyhyen lenkin jälkeen lähdetään ensimmäiselle pitkälle lenkille. Pitkiä lenkkejä kierretään yhteensä 15 kpl, jolloin on kävelty yhteensä 100 km.Ilmoittautuminen 100 km kävelyyn, joka on 24.8.2019 klo 10:00


Etunimi: *
Sukunimi: *
Seura:
Paikkakunta: *


100 km kävelyyn ilmoittautuneet:


NimiSeura ja paikkakunta
Kari MäkinenSalo
Anastassia LaariSalo
Elisa SaarikkoSalo
Markus EerikäinenSalo
Timo LaholaJurvan voima, Jurva
Vesa VaaraLohja
Inka ValtakoskiLohja
Susanna SuppolaLohja
Juha PietikäinenHelsinki
Kirsti SiikamäkiEspooANDI-MARATON / Andi Mwegerano   -   Puhelin: 040 525 0759   -   Sähköposti: andi (at) mwegerano.com