ANDI-MARATONTervetuloa ANDI-MARATON -sivuille!

ANDI-MARATON on Salossa järjestettävä maratonjuoksu. Sarjoja on neljä: maraton, puolimaraton, 1/4-maraton ja 1/8-maraton. Jos tapahtumaan ilmoittautuneita on yhteensä vähemmän kuin kaksi (2) kilpailua edeltävänä päivänä kello 18:00 mennessä, niin tapahtumaa ei järjestetä ollenkaan. Siinä tapauksessa kaikki tiedot tapahtumasta poistuvat automaattisesti tasan kello 18:00.

Reitti on virallisesti mitattu ja reitti on kokonaan kevyen liikenteen väylillä. Kilpailu alkaa yleensä aamulla kello kymmenen. Jos jollekin juoksijalle tämä aika ei sovi, voidaan erityistapauksissa sopia jostain muusta lähtöajasta. Tällöin sovitaan myös, miten ajanotto suoritetaan.

Kilpailijoille ei jaeta mitaleja eikä pokaaleja. Sen sijaan kilpailija voi tulostaa itselleen pdf-muodossa olevan diplomin, johon linkki löytyy tuloslistasta. Tulokset ovat virallisia ja kelpaavat tilastoihin. Diplomit ovat valmiina samalla hetkellä kun tulokset julkaistaan.Koronavirus !!!

Hallituksen poikkeuslailla on rajoitettu julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Myös Andi-Maratonin juoksutapahtumat on päätetty perua toistaiseksi. Juoksutapahtumia jatketaan sitten kun epidemia on ohi.

Tällä hetkellä varmistettuja koronavirustartuntoja on Suomessa 1218 ja Varsinais-Suomessa 49.
Tieto on päivitetty 29.3.2020 klo 10:45.
Osallistumismaksu

Vuoden 2020 alusta lähtien osallistumismaksu on 15 € kaikilta matkoilta (Juoksija-kortilla 13 €). Alle 18-vuotiailta osallistumismaksu on 10 €.

Maksun voi suorittaa kilpailupaikalla käteisellä tai etukäteen maksamalla seuraavalle tilille:

FI4643270010163929 (Andi-Maraton)


Muutos 1.1.2020 alkaen

Salon tietyöt ovat katkaisseet Andi-maratonin reitin. Tietyö jatkuu epämääräiseen tulevaisuuteen. Sen ajan juoksemme pelkästään lyhyttä lenkkiä, joka on 2,0835km. Seuraavassa kuvassa on lähtöalue, johon on merkitty uudet lähtöpaikat.

[tilapäinen reitti]

Reittien pituudet muodostuvat seuraavasti:ANDI-MARATON / Andi Mwegerano   -   Puhelin: 040 525 0759   -   Sähköposti: andi (at) mwegerano.com