ANDI-MARATON

Tervetuloa ANDI-MARATON -sivuille!

ANDI-MARATON on Salossa järjestettävä maratonjuoksu. Sarjoja on neljä: maraton, puolimaraton, 1/4-maraton ja 1/8-maraton. Reitti on virallisesti mitattu ja reitti on kokonaan kevyen liikenteen väylillä. Kilpailu alkaa yleensä aamulla kello kymmenen. Jos jollekin juoksijalle tämä aika ei sovi, voidaan erityistapauksissa sopia jostain muusta lähtöajasta. Tällöin sovitaan myös, miten ajanotto suoritetaan.

Tapahtumaan ei ole osallistumismaksua, eikä kilpailijoille jaeta mitaleja eikä pokaaleja. Sen sijaan kilpailija voi tulostaa itselleen pdf-muodossa olevan diplomin, johon linkki löytyy tuloslistasta. Tulokset ovat virallisia ja kelpaavat tilastoihin. Diplomit ovat valmiina samalla hetkellä kun tulokset julkaistaan.

Vaikka tapahtuma on ilmainen, niin osallistujat voivat halutessaan maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun. Maksuilla kustannetaan tapahtuman järjestelykulut. Andi-Maraton ei saa mitään kunnan tai valtion raha-avustuksia, vaan juoksutapahtumaa pyöritetään pelkästään vapaaehtoisten osallistumismaksujen avulla ja mahdollisella yhteistyökumppanien tuella. Maksun suuruuden voi jokainen itse päättää tapahtumapaikalla tai etukäteen maksamalla tillille:

FI4643270010163929 (Andi-Maraton)

Reitti on virallisesti mitattu 19.2.2017. Kartta löytyy kartta -sivulta. Reittien pituudet muodostuvat seuraavasti:


mitali 2018

Andi-Maratonin Pikkujoulujuoksu 2.12.2018

Pikkujoulujuoksusta jaetaan 50 kpl Paulin Piparia ilmoittautumisjärjestyksessä. Juoksun jälkeen Urheilutalolla on joulupuurotarjoilu, arpajaiset ja joululauluja. Andi-Maratonilla ei ole pakollista osallistumismaksua, mutta nyt toivotaan osallistumismaksua, joka olisi vähintään 15 euroa. Näin saataisiin katetuksi ylimääräiset kulut, kuten Urheilutalon vuokra, joulupuurotarjoilu, sekä kahvit ja virvokkeet.

Paulin Pipari on käsityönä tehty erikoismitali, jonka materiaali on poltettu savi. Viereisessä kuvassa on tänä vuonna jaettava mitali. Mitalin suunnittelija ja valmistaja on Pauli Arbelius. Mitalin kääntöpuolella on tekstit, joista ilmenee tapahtuman nimi, päivämäärä ja mitalin valmistusnumero.

Katso myös uusin 28.11.2018 päivitetty kartta.
Ilmoittautuminen 153. ANDI-MARATONILLE, joka on 23.12.2018 klo 9:00

Sarja:
Etunimi: *
Sukunimi: *
Seura:
Paikkakunta: *


Maratonille 23.12.2018 ilmoittautuneet:

Nimi Seura ja paikkakunta
Kalevi SaukkonenVSVU,
Ritva Vallivaara-Pasto100mc, Loimaa

Puolimaratonille 23.12.2018 ilmoittautuneet:

Nimi Seura ja paikkakunta
Bo Erik LindgrenFMR, Luxemburg

1/4 -maratonille 23.12.2018 ilmoittautuneet:

Nimi Seura ja paikkakunta
Pirjo LummeFriskis&Svettis, Turku


Tulevia tapahtumiaANDI-MARATON / Andi Mwegerano   -   Puhelin: 040 525 0759   -   Sähköposti: andi (at) mwegerano.com