ANDI-MARATON

Tervetuloa ANDI-MARATON -sivuille!

ANDI-MARATON on Salossa järjestettävä maratonjuoksu. Täysmaraton järjestetään, jos löytyy vähintään kolme osallistujaa. Voitte myös ehdottaa uutta maratonin ajankohtaa, jos löytyy vähintään kolmen henkilön juoksuporukka. Lyhyemmillä matkoilla kilpailu voidaan järjestää vaikka osallistujia olisi vähemmän kuin kolme. Reitti on virallisesti mitattu.

Sarjoja on nyt neljä: maraton, puolimaraton, 1/4-maraton ja 1/8-maraton. Kilpailu alkaa yleensä aamulla kello kymmenen. Jos jollekin juoksijalle tämä aika ei sovi, voidaan erityistapauksissa sopia jostain muusta lähtöajasta. Tällöin sovitaan myös, miten ajanotto suoritetaan.

Tapahtumaan ei ole osallistumismaksua, eikä kilpailijoille jaeta mitaleja eikä pokaaleja. Sen sijaan kilpailija voi tulostaa itselleen pdf-muodossa olevan diplomin, johon linkki löytyy tuloslistasta. Tulokset ovat virallisia ja kelpaavat tilastoihin. Diplomit ovat valmiina samalla hetkellä kun tulokset julkaistaan.

Vaikka tapahtuma on ilmainen, niin osallistujat voivat halutessaan maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun. Maksuilla kustannetaan tapahtuman järjestelykulut. Andi-Maraton ei saa mitään kunnan tai valtion avustuksia, vaan juoksutapahtumaa pyöritetään pelkästään vapaaehtoisten osallistumismaksujen avulla. Maksun suuruuden voi jokainen itse päättää tapahtumapaikalla tai etukäteen maksamalla tillille:

FI4643270010163929 (Andi Mwegerano)

Muutos 25.2.2017 alkaen:

Salon tietyöt ovat valmistuneet ja nyt juostaan jälleen lyhyttä ja pitkää lenkkiä. Reitti on kokonaan kevyen liikenteen väylillä.

Reitti on virallisesti mitattu 19.2.2017. Uusi kartta löytyy kartta -sivulta. Reittien pituudet muodostuvat seuraavasti:Ilmoittautuminen 101. ANDI-MARATONILLE, joka on 2.9.2017 klo 10:00

Sarja:
Etunimi:
Sukunimi:
Seura:
Paikkakunta:


Maratonille 2.9.2017 ilmoittautuneet:

Nimi Seura ja paikkakunta
Kalevi SaukkonenVSVU, RaisioIlmoittautuminen 102. ANDI-MARATONILLE, joka on 3.9.2017 klo 10:00

Sarja:
Etunimi:
Sukunimi:
Seura:
Paikkakunta:


Maratonille 3.9.2017 ilmoittautuneet:

Nimi Seura ja paikkakunta
Kalevi SaukkonenVSVU, Raisio


Tulevia tapahtumiaANDI-MARATON / Andi Mwegerano   -   Puhelin: 040 525 0759   -   Sähköposti: andi (at) mwegerano.com